Schadeverzekeringen
Ons bedrijf biedt u de mogelijkheid te kiezen uit vele verschillende schadeverzekeringen.

Uiteraard bepaalt u zelf hoe u zich verzekert en wat u verzekert. Als u meer verzekeringen bij ons afsluit kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Belangrijkste kenmerken van deze verzekeringen zijn een lage premie en een aantrekkelijke pakketkorting. Overzichtelijk voordeel van deze Pakketverzekeringen is dat verzekeringen naadloos op elkaar aansluiten, zonder overlap of hiaten. Bovendien is het pakket heel overzichtelijk: alle verzekeringen hebben hetzelfde polisnummer en staan vermeld op één overzichtelijk verzekeringsbewijs.

Doordat u meerdere verzekeringen op een polis onderbrengt geniet u premievoordeel. De korting is afhankelijk van het aantal verzekeringen op een polis.

Onderstaand treft u een greep uit onze collectie particuliere schadeverzekeringen aan. 
 
Autoverzekering
Motorverzekering
Inboedelverzekering
Woonhuisverzekering
Aansprakelijkheidsverzekering
Ongevallenverzekering
Rechtsbijstandsverzekering
Doorlopende Reisverzekering
Caravanverzekering
 Autoverzekering

Met onze Autoverzekering beschermt u uw auto en uzelf optimaal tegen schade. U heeft, naast de verplichte Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering, de keus uit drie cascoverzekeringen. Daarnaast kunt u enkele aanvullende verzekeringen voor uw auto afsluiten.

Uw voordelen

 • Bonuskorting bij schadevrij rijden tot 75%
 • Geen terugval in bonuskorting als u geen schuld heeft
 • Ook bonuskorting voor tweede auto of motor mogelijk
 • Premie afgestemd op uw situatie
 • Korting in een voordeelpakket.

Daarnaast kunt u enkele aanvullende verzekeringen voor uw auto afsluiten.

Motorverzekering

 

Met onze Motorverzekering beschermt u uw motor en uzelf optimaal tegen schade. Wij bieden, naast de verplichte Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering twee cascoverzekeringen. Daarnaast kunt u enkele aanvullende verzekeringen voor uw motor afsluiten.

Uw voordelen

 • Bonuskorting bij schadevrij rijden tot 75%
 • Geen terugval in bonuskorting als u geen schuld heeft
 • Ook bonuskorting voor tweede motor of auto mogelijk
 • Bij cascoverzekering schade aan helm en kleding ook gedekt
 • Premie afgestemd op uw situatie
 • Korting in het ASR voordeelpakket
Caravanverzekering


Ook al bent u nog zo zuinig op uw caravan, sommige risico's hebt u niet in de hand. Denk aan een zwieper op de snelweg, een fikse hagelbui of een overstroming. Met onze Caravanverzekering gaat u voortaan zorgeloos op vakantie. Wij bieden, naast de standaard aansprakelijkheidsdekking, drie cascoverzekeringen.

Onze Caravanverzekering is er voor toercaravans, vouwwagens en stacaravans. U bent standaard gedekt voor aansprakelijkheid voor schade aan personen of zaken.

Drie cascoverzekeringen

Naast de standaard aansprakelijkheidsdekking kunt u kiezen uit drie cascoverzekeringen:

 • Brand/diefstal: dekt schade aan of verlies van uw caravan door brand, explosie, kortsluiting, blikseminslag, diefstal en joyriding
 • Casco Select: dekt naast de Brand/diefstal-risico's ook schade door hagel, storm, bevriezing, natuurrampen (zoals lawines, aardbevingen en vulkanische uitbarstingen), kwaadwilligheid of baldadigheid van anderen en verkeersongevallen op de openbare weg
 • Casco Compleet: dekt naast de Brand/diefstal- en Casco Select-risico's ook schade door lekkage en constructie- en materiaalfouten.

De gekozen dekking geldt ook voor uw tent, aanbouw, inventaris en reisbagage, als u die wilt meeverzekeren.

Eigen risico
Het standaard eigen risico voor de cascoverzekering is € 100 per schade. Voor hagelschade is het standaard eigen risico € 150 per schade. Als uw caravan een goedgekeurd hagelbestendig dak heeft, is het eigen risico slechts € 75. En als uw gehele caravan uit goedgekeurd hagelbestendig materiaal bestaat, vervalt het eigen risico.

Neem voor meer informatie over de Caravanverzekering contact met ons op.


Woonhuisverzekering

 

Waterschade door een kapotte leiding? Of uw mooie houten vloer beschadigd doordat er iets zwaars is omgevallen? Met onze Woonhuisverzekering is schade door grote én kleine ongelukken in en rondom uw woning, huis of schuur uitstekend gedekt.

Uw voordelen

 • Volledige garantie tegen onderverzekering boven het verzekerde bedrag
 • Groeit automatisch mee met prijsstijgingen
 • Glas is standaard meeverzekerd 
Inboedelverzekering

 

Uw huis is een plek waar u zich veilig en geborgen wilt voelen. Neem daarom geen risico's. Met onze Inboedelverzekering verzekert u uw eigendommen tegen diefstal, brand, waterschade, schroei- en smeltschade en alle overige onvoorziene schade.

Uw voordelen

 • Volledige garantie tegen onderverzekering boven op het verzekerde bedrag
 • Groeit automatisch mee met prijsstijgingen
 • Inbraakpreventie in uw huis geeft 15% premiekorting
 • Verliesdekking voor kostbaarheden is eenvoudig mee te verzekeren

 


 

AVP

 

Stel, u laat bij de buren een dure vaas vallen. Of uw trouwe viervoeter rent de postbode omver. Zomaar enkele voorbeelden van situaties waarin u schade veroorzaakt of letsel toebrengt aan een ander. Met onze Aansprakelijkheidsverzekering bent u hiervoor verzekerd. 

 

Uw voordelen

 • Wereldwijd geldig
 • Kinderen en huisdieren zijn ook verzekerd
 • Korting voor alleenstaanden

De Aansprakelijkheidsverzekering geldt voor

 • U en uw partner
 • Uw kinderen (inwonend of voor studie uitwonend)
 • Andere inwonenden
 • Uw huisdieren


Rechtsbijstandverzekering

 

Meningsverschillen en conflicten kunnen behoorlijk uit de hand lopen. Een boom wordt een burenruzie, een verschil van mening wordt ontslag. Dan is het fijn om te weten dat u direct terug kunt vallen op deskundige juridische hulp. U bent verzekerd voor rechtshulp bij vrijwel alle juridische geschillen waar u of uw gezin als particulier mee in aanraking kan komen. Met de Direct Rechtsbijstandverzekering kiest u voor een goede en complete verzekering tegen een voordelig tarief.


Doorlopende reisverzekering

 

Zomervakantie, wintersport, een doordeweeks tripje of een weekendje weg: u hoeft maar éénmaal een reisverzekering af te sluiten om voortaan zorgeloos op vakantie te gaan. Met onze Doorlopende reisverzekering kunt u met een gerust hart op reis.

Uw voordelen

 • Eén keer afsluiten, altijd verzekerd op reis
 • Winter- en onderwatersport standaard meeverzekerd
 • Uit te breiden met een voordelige annuleringsverzekering
 • Zakelijke reizen eventueel meeverzekerd
 • Alarmcentrale 24 uur per dag bereikbaar
 • Korting in het ASR voordeelpakket   

Ongevallenverzekering

 

Een Ongevallenverzekering geeft u of uw nabestaanden financiële zekerheid bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval. U kunt deze verzekering zowel voor één persoon als voor uw gezin afsluiten.

Uw voordelen:

- Premie is onafhankelijk van uw beroep.
- Premievrijstelling bij overlijden of invaliditeit van de verzekeringnemer
- Gratis daguitkering bij ziekenhuisopname van een volwassene
- Korting in het Voordeelpakket

Bij onze Ongevallenverzekering kunt u de dekking voor overlijden meeverzekeren of weglaten. Blijvende invaliditeit is altijd verzekerd.

Dekkingsbedragen
U kunt kiezen uit verschillende dekkingsbedragen.

Meeverzekerde kinderen
Kinderen kunnen worden meeverzekerd zolang ze ongehuwd zijn en:

 • Bij inwonend tot 18 jaar
 • Bij uitwonend en een dagopleiding volgend tot 27 jaar

Hebt u al kinderen op uw polis staan en komt er daarna een kind bij, dan is dit kind zonder extra premie meeverzekerd.


Uitvaartverzekering

 

Op het moment dat iemand overlijdt, is dat voor u als nabestaande een zeer moeilijke tijd. Daarnaast zijn de kosten van een hedendaagse begrafenis aanzienlijk. Om zowel financieel als praktisch uit de zorgen te zijn sluiten mensen een zogenaamde uitvaartverzekering. Het treffen van een goede regeling voor uw uitvaart en de periode daarna is een hele zorg minder. Voor uzelf, maar meer nog voor uw familie en vrienden die achterblijven. Met een uitvaartverzekering voorkomt u dat ze voor de kosten opdraaien en van alles moeten regelen terwijl hun hoofd daar helemaal niet naar staat.

Uitvaartverzekeringen zijn er in de volgende drie soorten:

1) Ten eerste bestaat er de zogenaamde naturaverzekering. De verzekeringsmaatschappij keert in dat geval geen geld uit maar regelt, betaalt en verzorgt de gehele begrafenis. Dit neemt u veel zorgen uit handen, zeker op een moment dat u daar niet op zit te wachten. Een dergelijke polis is relatief goedkoop. Nadeel is echter dat de nabestaanden veelal gebruik moeten maken van de uitvaartverzorger die een contract heeft met de verzekeringsmaatschappij en bovendien staat het pakket van vergoede diensten vooraf vast. U betaalt dus ook voor diensten waar u wellicht geen gebruik van maakt.

2) De zogenaamde geldverzekering. In dat geval keert de verzekeringsmaatschappij een bedrag uit waarmee de uitvaart kan worden bekostigd. Voordeel hiervan is dat u zelf kunt bepalen wie de uitvaart verzorgt en welke diensten worden ingekocht. Nadeel is wel dat een dergelijke polis relatief duur is.

3) De zogenaamde combinatiepolis. Deze verzekering bestaat uit de vergoeding en het regelen van een standaarduitvaart op basis van een naturaverzekering enerzijds en anderzijds een aanvulling in de vorm van een geldverzekering. Met het kapitaal uit de geldverzekering kunnen aanvulling diensten worden bekostigd zodat de uitvaart uiteindelijk precies wordt zoals de nabestaanden wensen.