Hypotheken
Nieuwe Hypotheken                                                 

Het kopen van een huis is een belangrijke gebeurtenis, hier komt veel bij kijken. Het begint bij het zoeken naar uw ideale woning. In welke prijsklasse kunt u gaan zoeken? Welke eisen stelt u aan uw huis en uw nieuwe omgeving? Waar moet u allemaal rekening mee houden? Met welke partijen krijgt u strak te maken? Wij informeren u over hoe het kopen van een eigen huis in zín werk kan gaan, vanaf de eerste oriŽntatie op de woningmarkt tot en met het moment dat u uw eigen woning binnenstapt. Natuurlijk helpen wij u graag met het afsluiten van een concurrerende en op uw maat gesneden financiering en geven alle informatie die u nodig hebt. Door onze onafhankelijkheid kunnen wij uw hypotheek bij verschillende financiŽle instellingen onderbrengen, dit waarborgt een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Tips waar u als toekomstige huiseigenaar mee aan de slag kunt.

Huis Financiering
1)  Eerste oriŽntatie; kopen of huren, bestaand of nieuw, appartement of eengezinswoning. Hoeveel kan ik lenen.
2)  Hoeveel mag mijn huis kosten. Hoeveel heb ik over voor mijn woonlasten.
3)  Hoe vind ik een huis. Wat kost een huis.
4)  Hoe koop ik een huis. Hoe regel ik de financiering.
5)  Naar de notaris voor de leveringsakte Naar de notaris voor de hypotheekakte

Regels voor Hypotheekverstrekking.
Vanaf 1 januari 2013 zijn de regels voor de hypotheekrenteaftrek veranderd. Om in aanmerking te komen voor hypotheekrenteaftrek moet de hypothecaire lening minimaal annuÔtair worden afgelost. Voor hypotheken die zijn afgesloten vůůr 1 januari gelden de nieuwe regels niet, tenzij de hypotheek wordt verhoogd. In dat geval geldt dat het extra leningdeel ook annuÔtair moet worden afgelost.

Elke maand een vast bedrag betalen
U betaalt elke maand een vast bedrag. In het begin lost u weinig af en betaalt u veel rente. Naarmate de lening ouder is lost u maandelijks meer af en betaalt u minder rente.
 

Hypotheekrente aftrekken
Als u de lening gebruikt om uw hoofdwoning te kopen, te verbouwen of te verbeteren heeft u recht op hypotheekrenteaftrek. Dan heeft u in het begin lagere netto maandlasten. U betaalt dan namelijk meer rente. En deze rente kunt u maximaal 30 jaar aftrekken van uw inkomen voor de inkomstenbelasting.

Zeker weten dat u alles terugbetaalt
Met de AnnuÔteiten Hypotheek betaalt u elke maand een deel van uw lening terug. Zo weet u zeker dat u aan het eind uw lening helemaal heeft terugbetaald.

Een hypotheekvorm waarbij u iedere maand hetzelfde bedrag aan de bank betaalt. In het begin betaalt u een laag bedrag om uw lening terug te betalen en een hoger bedrag aan rente. Later betaalt u een hoger bedrag terug en een lager bedrag aan rente. Aan het einde van de looptijd is uw lening terugbetaald.

Uw belastingvoordeel wordt steeds minder
U betaalt elke maand een deel van uw lening terug. Uw schuld wordt dus lager. En u betaalt minder rente. Daarom kunt u minder rente aftrekken van uw inkomen voor de belasting. Uw netto maandlasten kunnen dan hoger worden.

Waarmee kunnen we u helpen?

De diverse hypotheekvormen bekijken en eventueel oude reeds gesloten leningen inpassen
In een nieuw financieringsplan.

Actuele hypotheekrente bekijken

Maximale hypotheek berekenen

Onafhankelijk advies

Ons bedrijf is een onafhankelijk kantoor en heeft overeenkomsten met veel hypotheekverstrekkers.
Wij vergelijken dan ook graag de voorwaarden, rentepercentages en kwaliteit van dienstverlening van de diverse hypotheekverstrekkers voor u.